Winterse slofjes warmen koude teentjes!

22.11.2018

 

De nieuwe Bobux Soft Soles wintercollectie met babyslofjes is binnen ! En maar net op tijd want de laatste dagen is het echt wel echt guur en koud buiten. Mistige ochtenden, frisse wandelingen en 's nacht daalt het kwik tegen het vriespunt. Je zou zelf voor minder wensen dat je nu hele kleine voeten had en je je tenen heerlijk in deze nieuwe collectie kon murwen ;-) !

Naast het traditionele modelletje soft soles dat het hele jaar door verkrijgbaar is, zitten in deze collectie ook 3 andere modellen van slofjes. Het model Desert Arctic is gevoerd met heerlijke merino-wol voor extra warmte. Verkrijgbaar in de kleur navy en in de kleur caramel.

  

   

Het hogere unisex model Jodphur ziet eruit als een laarsje en sluit mooi over de enkels van je kindje. Deze slofjes hebben dan ook een heeft een stoere look. Ondertussen al in 5 kleurtjes te verkrijgen: navy, toffee, goldsilver en blossom.

Als laatste presenteert Bobux ook de Grass Court Soft Sole. Dit pantoffeltje is een streetstyle slofje met een sportieve look, geïnspireerd door de look van de streetstyle schoenen-collectie van Bobux. Het heeft een minimalistische uitvoering met een velcro-sluiting. Verkrijgbaar in de kleuren black en gold.

 

 

Vergeet natuurlijk niet de klassieke modelletjes in nieuwe prints te bekijken: White Snowflakes, Blossoms Hearts, Black White Paint, Blossom Black Paint, Habitat Forest en vele anderen.

Alle soft soles zijn verkrijgbaar in de maatjes S (3 - 9 maanden), M (9 - 15 maanden) en L (15 - 27 maanden). Sommige soft soles bestaan ook in grotere maten voor grotere peuters en kleuters.

   

Check hier de hele Bobux Soft Soles-collectie !