With love designed

03.05.2017
Collectie in de kijker ! Bij de kleine zebra zijn we helemaal weg van de collectie tassen voor kleine en grote(re) mensen « EEF LILLEMOR - WITH LOVE DESIGNED FOR RILLA GO RILLA ».
Nu de Amsterdamse designer Eef Lillemor een tweede juweeltje van een collectie gemaakt heeft voor Rilla Go Rilla is het echt wel tijd voor wat ver- en bewondering ! Rilla Go Rilla is een Nederlands platform dat samenwerkt met jonge designers om mooie nieuwe producten uit te brengen. In 2016 werkten ze voor het eerst samen met Eva Lillemor Brunner, een mama van 2, die in 2014 voor het eerst haar posterdesigns via Instagram toonde aan het grote publiek. In een mum van tijd explodeerde haar aantal volgers alsook de vraag naar haar ontwerpen.
Bijna altijd gebruikt ze zachte pastelkleuren en tekent ze in haar eigen bijzondere stijl schattige dieren als hoofdpersonage. Elk product uit haar collecties is gemaakt met liefde en passie. Ontdek nu deze geweldige collectie rugzakken en accessoires (zoals tablethoesjes en pennenzakken) nu bij de kleine zebra ! You will love it !