Wondermooie fashion collectie van Mies & co

23.02.2021

MIES & CO veroverde ons hart met unieke prints en zachte basics in duurzame materialen. Wij waren meteen verkocht. En nu doen ze het opnieuw met hun The Perfect Basic Fashion Collection.

MIES EN CO THE PERFECT BASIC FASHION COLLECTION De Kleine ZebraIn deze kledingcollectie van het hippe Nederlandse merk zitten de mooiste rompers, handige zachte leggings en joggers die makkelijk te combineren vallen, stuk voor stuk met een uitstekende pasvorm. De mooie mouwtjes, schattige kraagjes en prima fitting maken deze rompers en babybroekjes tot échte must-haves en verdienen vast en zeker een plekje in je kraamkoffer.MIES EN CO THE PERFECT BASIC FASHION COLLECTION De Kleine ZebraDe mooiste prints, het zachtste materiaalDe populaire prints Little Dreams en Fika Butterfly bijten het spits af samen met de nieuwe Stitched Bunny, het iconische konijntje van dit lifestyle merk uit Nederland. Deze kunnen gematched worden met de uni-kleuren die een mooi contrast vormen en zo stel je zelf je eigen stijl en look samen.

Alles kan gemixt en gematched worden naar eigen smaak en believen. Daarnaast zitten er ook meteen de zachtste badcapes ever bij: een must-have voor ieder baby’tje. Het beste van alles? De hele collectie is organic en dus lief voor de babyhuid én onze planeet.MIES EN CO THE PERFECT BASIC FASHION COLLECTION De Kleine ZebraMIES EN CO THE PERFECT BASIC FASHION COLLECTION De Kleine ZebraMIES EN CO THE PERFECT BASIC FASHION COLLECTION De Kleine ZebraMIES EN CO THE PERFECT BASIC FASHION COLLECTION De Kleine ZebraMIES EN CO THE PERFECT BASIC FASHION COLLECTION De Kleine ZebraMIES EN CO THE PERFECT BASIC FASHION COLLECTION De Kleine ZebraMIES EN CO THE PERFECT BASIC FASHION COLLECTION De Kleine Zebra

Val voor de nieuwe fashion collectie >Te ontdekken