Val voor de vernieuwde Zipper 2.0. collectie

15.06.2020

A bag is like friendship: you always need it. ENGEL. brengt ons de vernieuwde Zipper 2.0. collectie en liet zich inspireren door de felle kleuren van de jaren 80. De Zipper 2.0 is nog een tikkeltje eigenwijzer dan zijn voorganger met een felgekleurde rits die brutaal doorloopt in het band van de handvaten. De gestreepte banden en ritsen met neon accenten springen er meteen uit. En moest je daar nog aan twijfelen in het echt spatten de kleuren er nog meer vanaf.zipper 2.0. tassencollectie rugzak weekendtas engel. de kleine zebraEn er is voor elk wat wils ....  dreumes, peuter, kleuter, tiener, puber maar ook stijlvolle ouders en hippe grootouders kunnen shinen met deze nieuwe tassen gemaakt uit duurzame materialen. De tassen ziin een stijlvol en uniek geschenk voor elke generatie met in de grootste rugzak zelfs genoeg plek voor je laptop.Duurzame tassencollectieZoals we van dit kleurrijk Nederlands merk gewoon zijn is ook deze tassencollectie gemaakt van rPET of in mensentaal: oude plastic limonade en waterflessen die gerecycleerd werden in een stevig en duurzaam materiaal.

De goede eigenschappen van plastic flessen komen ook effectief terug in deze tassen: licht van gewicht en waterproof! Goede eigenschappen voor een (school)tas die je overal mee naartoe neemt.

zipper 2.0. tassencollectie rugzak weekendtas engel. de kleine zebra

zipper 2.0. tassencollectie rugzak weekendtas engel. de kleine zebraDe Zipper 2.0. collectie
bestaat uit rugzakken in medium en large formaat en een ronde weekendtas in 3 kleuren. Ontdek snel jouw favoriet om mee te pronken.Ontdek de ZIPPER collectie >