Zoete dromen met het bedtextiel van mundo melocotón!

15.09.2015
Geen enkele plek in huis waar zoveel dromen ontpoppen als in de kinderkamer. Een plek waar zowel kleine schatten ’s nachts hun dromen najagen als ouders die hun fantasie botvieren en spelen met kleur.
Het nieuwste bedtextiel van mundo melocotón vervult ieders wens. De LIS collectie bevat beddengoed in kleuren als citrusgeel, muisgrijs, jade en poederroze - combineren was nog nooit zo leuk. Kleurrijk en toch minimalistisch. Bovendien voelen de stoffen even zacht als ze ogen. Bij mundo melocotón staan comfort en duurzaamheid bovenaan. Knuffelzachte stoffen zijn een onmisbare luxe voor een babyhuidje. Om bij weg te dromen.
De uitgebreide collectie bevat alles om de kinderkamer om te toveren tot een waar slaapparadijs. Perkaal katoenen parkkleed, lakens en dekbedovertrekken, tetra hoeslakens en dekens en waskussenhoezen in velours. Allemaal onmisbare essentials voor jouw kinderkamer! De dekbedovertrekken bestaan in vijf varianten: jade en geel, roze en geel en jade -, geel - en roze allover. De dekentjes en hoeslakens zijn voorlopig enkel verkrijgbaar in jade en geel. Maar binnenkort slaapt jouw princes ook in poederroze exemplaren. Stay tuned! De verschillende kleuren en subtiele prints matchen moeiteloos met elkaar en leveren talloze originele combinaties op. Zo eenvoudig geef je de kinderkamer een persoonlijke touch en wordt die één met de rest van je interieur. Happy kid, happy parents!
De gloednieuwe LIS collectie is vanaf nu verkrijgbaar in onze boetiek![oqeygallery id=255]