Zomerkamer: onze mooie decoratie-ideeën!

02.04.2024


In een gezellig hoekje van het universum, waar kinderlachen de achtergrond van onze dagen vormt, ligt een kamer zoals geen ander. Het is een heiligdom van zachtheid en verwondering, waar elk object, elke kleur, en elke textuur met liefde zijn gekozen om een verhaal te vertellen, om dromen te inspireren en om kleine handen aan te moedigen de wereld met verwondering te verkennen. Zo wordt deze kamer, met een paar zorgvuldig gekozen schatten en veel liefde, getransformeerd in een imaginair reisdagboek, dat jonge avonturiers door eindeloze zomerse escapades leidt.In het land van avontuurlijke dromen dankzij Childhome...


In dit rijk waar de bedhutten en tipi's van Childhome veranderen in schepen van avontuur, transformeren de dekens in oceanen en de kussens in mysterieuze eilanden. Elke avond wordt afgesloten met een inscheping onder de sterren, belovend van dromen gevuld met fantastische wezens en verborgen schatten, waar de verbeelding geen grenzen kent.


cabane et tipi childhome

Ontdek alle Childhome tipi & hutbedden >De huisslofferige wereldreiziger!


Gecentreerd rond de poef en de textiele kaart van Ferm Living en het vloerkleed van OYOY, deze accessoires triggeren gesprekken over verre culturen en oude beschavingen. Ze zijn de katalysatoren voor speels leren, waar elke vraag gesteld door nieuwsgierige voetjes een levende geschiedenisles wordt, waardoor elk spel een ontdekking wordt :-)


tapis ferm livingEen hoekje van betoverde natuur


Het rotan meubilair van Bloomingville nodigt het gefluister van de wind en het gezang van vogels uit in de kamer, creërend een bubbel van rust en ontsnapping. Het is een plek waar de tijd vertraagt, waar elk meubelstuk een verhaal vertelt van avonturen in de buitenlucht, en waar kinderen kunnen rusten of spelen in de schaduw van denkbeeldige bladerdaken.


meuble bloomingvilleEen muur van stralende herinneringen: laten we wat polaroids afdrukken!


Een muur van polaroidfoto's, meer dan gewoon een decoratie, wordt een altaar van vreugde, waar elk nieuw avontuur wacht op zijn vereeuwiging! Het leert de waarde van gedeelde momenten, herinnerend dat elke samen doorgebrachte moment een schat is waardevoller dan goud, gevangen in de instantané van een glimlach :-DLekker dromen onder een sterrenhemel


De kamer, gewikkeld in het licht van de sterrennachtlampjes van A Little Lovely Company, wordt een heiligdom waar de maan en de sterren over de dromen van kinderen waken. Het is een uitnodiging tot contemplatie en sereniteit, waar het plafond zich elke nacht transformeert in een doek waarop de Melkweg danst.


veilleuse a little lovely companyDromerige wolken van zachtheid ☁️


Het beddengoed, versierd met wolken en zachtheid, is een constante herinnering dat elke dag een kans is om groot te dromen, om boven de wolken uit te stijgen. In deze cocon van zorgvuldig gekozen stoffen is elke ontwaking een glimlach, en wordt de kamer de schatkist van de zachtste ambities en de meest tedere dromerijen.


draps de lit gabrielle parisLicht op de verbeelding dankzij Ferm Living...


De wandlampen van Ferm Living, als bewakers van de fantasie, werpen hun zachte licht op de avondverhalen, waardoor elk verhaal levendiger wordt. Ze zijn het signaal dat het avontuur kan beginnen, de stappen verlichtend naar werelden waar het hart, de vogel en de ananas koningen en koninginnen zijn van fantastische universums.MEER DECO >