Collages voor kleintjes - Pompon schilderijen - An explosion of pompoms

Maak de prenten af met 160 zelfklevende pompons

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1118

Gebruik de kleine zelfklevende cilinders om 4 prachtige illustraties af te maken. Je mini creativo kleeft de buisjes één voor één op het bord, verwijdert dan het doorzichtige gedeelte en er verschijnen gekleurde pompons. Hoe magisch is dat?

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09872

CollectieLes Petits
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenCollages
Leeftijdvanaf 3 jaar
ThemaDe planeet

Collages voor kleintjes Pompon schilderijen An explosion of pompoms van DJECO is een leuke set voor creatieve kiddos met meer dan 160 kleurrijke buisjes.

  • De pompons zijn zelfklevend.
  • Een kleurrijk verklarend boekje met alleen foto's.
  • Ontwikkelt precisie en knutselplezier
  • Leuke activiteit om speels kleuren te leren.

Inhoud: 4 geïllustreerde kaarten (21 x 28 cm), 168 buisjes met een zelfklevend uiteinde, die een pompon losmaken, en 1 kleurig verklarend boekje.

Afmetingen doos: 29,5 x 23 x 4 cm

Aanbevolen leeftijd: 3 tot 6 jaar

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vindt vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!