PARENTHACK: Laat ze zelf een cadeau knutselen!

15.12.2021

De kerstvakantie is weer verlengd, op zoek naar een fijne activiteit om de mini's bezig te houden? Waarom laat je hen niet zelf een kerstcadeau voor oma, opa, mama, papa, peter, meter, andere familieleden knutselen. Een creatief maar vooral ook origineel cadeau voor onder de boom. 100% zelfgemaakt mét liefde.tigertribe
De mooiste creatieve merken maken creatieve geschenkenHaal ze even weg van de schermen, laat ze verdwalen in hun eigen verbeelding, dingen maken, knutselen, kleur geven... Gebruik de extra tijd thuis nuttig ;-) of gun jezelf even rust.

De meeste van onze knutselset bevatten alle benodigdheden én een handleiding met duidelijke prentjes die je kind stap voor stap uitleggen wat ze moeten doen. Voetjes in de lucht! Of even doorwerken vanuit je thuiskantoor terwijl de mini's 'werken' aan hun creatie. Wat ons betreft: dé #parenthack van het moment!djecocreatiefDe compacte TIGER TRIBE zijn al lang onze favoriete enterainer thuis én onderweg. Met nieuwe merken zoals KOA KOA en POPPIK kan je meteen creatief aan de slag. 

Ook onze all-time-lifesaver op creatief gebied DJECO is aangevuld met een hele nieuwe collectie creatieve worshops voor grote kinderen en Atelier Les petites voor de allerkleinsten. We hebben knutsel- en bouwsets voor alle leeftijden, interesses en het resultaat zullen stuk voor stuk pareltjes zijn!

Ga voor een zelfgemaakt cadeau >