Coole rammelaar - Draak

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP321

Fabelab Dragon Mountains (5)

Fabelab die draakjes maakt dat kan niet anders dan super sprookjesachtig zijn. Die oortjes, die stekels op de rug, ...Deze cute rammelaar is gemaakt voor de allerkleinste handjes om vastgepakt en ontdekt te worden.

Het gezichtje is geborduurd en de materialen zijn lekker organisch zodat je deze babyrammelaar met een gerust hart aan je kapoen kan geven.

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2006237742

CollectieDragon Mountain
TypeRammelaars
KleurGroen

Heerlijke FABELAB rammelaar in de vorm van een draakje, een zacht babyspeeltje voor nieuwsgierige baby's die graag alles vastpakken en ontdekken.

Afmetingen: 15 cm

Materiaal100% organisch katoen met GOTS-label en maisvezel vulling

_

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab Dragon Mountains
Inspiratie en stories