Ga je mee naar het land van FABELAB?

11.03.2020

De heerlijke FABELAB collectie 2020 is aangekomen. Deze collectie vol knuffels, organische stofjes, babymusthaves, sprookjesachtig speelgoed en andere accessoires lost alle verwachtingen in en meer. Het doet ons wegdromen naar onze eigen kindertijd, toen magie iets vanzelfsprekend was, elke dag een avontuur leek en alles mogelijk was. Kom je mee - of liever verdwaal - tussen de magische wezens, diep in het sprookjesbos, tussen de wolken en diep in de zee. 

Dit Deense merk vol Scandinavische stijl slaagt er keer op keer in om speelse, magische en vooral functionele items te ontwerpen die een meerwaarde zijn in ons dagelijks leven met kinderen maar tegelijk ook boordevol stijl en originaliteit zitten. Kijk je even mee?



Ontdek de magische FABELAB 2020 collectie >


het land van fabelab magische kindercollectie de kleine zebra



Trek naar het Enchanted Forest



In het Enchanted Forest van FABELAB zijn bomen donkergroen, paddenstoelen komen tot leven, de bodem is mossig en zacht, bedekt met blaadjes in de mooiste aardse tinten terwijl het zonnetje zachtjes door de bomen komt piepen. Dit alles geeft een warme magische sfeer aan de baby- en kinderkamer.

enchanted forest fabelab 2020enchanted forest fabelab 2020

Onze favoriet uit deze collectie: de sprookjesachtige lappenpop Forest Elf

Fabelab ontwerpt haar poppen om vriendjes voor het leven te worden: tijdloos en tegelijk helemaal van nu, boordevol details en klaar om eindeloos mee te spelen. Deze Forest Elf is een lange lappenpop met schattige looks en is gemaakt van zacht terry katoen, ze draagt ook een schattig hoedje en heeft vleugels in de vorm van blaadjes. Haar unieke look en duurzame materialen maken dat wij haar echt de leukste vinden uit deze sprookjesachtige collectie.

forest elf fabelab



Ontdek alles uit Fabelab's Enchanted Forest >



Avontuur wacht op je in Dragon Mountain



Dragon mountain, de naam alleen al trekt je over de streep niet? In dit berglandschap maak je kennis met vriendelijke draakjes, dappere krijgers of word je zelf een draak met de heerlijke drakenvleugels voor stoere jongens en meisjes. Je kan natuurlijk ook een drakenkrijger worden dankzij het stoffen schild en zwaard.

dragon valley fabelab 2020dragon valley fabelab 2020

Deze collectie spreekt tot de verbeelding en heeft alles in huis om heerlijke rollenspelletjes op touw te zetten, een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van elk kind. Doe er nog wat grote tetradoeken bij die perfect dienst doen als cape, zachte kussens en heerlijke speeldekens en je bent vertrokken.

Onze favoriet uit deze collectie: de zachte drakenvleugels

Dé blikvanger uit Dragon Mountain. Dit heerlijk verkleedaccessoire is een perfect geschenk om de fantasie van je kapoen op hol te laten slaan. Stoere jongens en meisjes trekken deze zachte vleugels super snel aan en vliegen door de kamer alsof het niets is. 

drakenvleugels



Beklim de Dragon Mountains >



Find your happy in Rainbow Valley



Rainbow Valley is where the sky meets the Happy Fields, hier tonen regenbogen hun mooiste kleuren. Het is een plek om te dromen en te geloven in kleine geluksmomentjes gedurende de dag. Alles uit deze magische Fabelab 2020 collectie is vervaardigd uit puur en ongebleekt organisch katoen en voegt een warme, zachte sfeer aan je kleintjes omgeving. De zachte, rustgevende tinten zitten boordevol stijl en de magische details doen iedereen stuk voor stuk wegdromen.

In deze magische collectie zitten heel wat regenbogen, wolken en feeën. Zo is er een prachtig zacht speeltapijt Rainbow waar je kleintje zachtjes op kan spelen maar dat ook mooi ligt naast het bed van je kind of aan de muur schittert van elke magische kinderkamer. Het regenboogpatroon komt ook terug op de grote swaddles en de zachte kleuren in zeversjaaltjesbandana slabjes en opbergmanden. Om nog maar van de compacte speeltapijten te zwijgen.

rainbow valley regenboog kidsmusthaves de kleine zebrarainbow valley regenboog kidsmusthaves de kleine zebra



Onze favoriet uit deze collectie: de grote regenboog muurdeco

regenboog muurdecoratie rainbow fabelab de kleine zebra

Follow the rainbow! Het was moeilijk kiezen of toch niet want wij vielen meteen voor dit prachtig stuk muurdecoratie uit de rainbow valley lijn van FABELAB. Super mooi en super makkelijk op te hangen voor een beetje extra magie in het kamertje van je lieveling. Hang deze magische grote regenboog vol kleur boven het bed van je kleintje of in een klamboe en hij doet niet alleen alleen dienst als hippe interieurdeco maar ook als moderne dromenvanger.



Vlieg mee naar Rainbow Valley collectie >



Neem een duik in de Lucky Ocean



In de Lucky Ocean ontmoet je magische wezens - er zijn er al die je kent maar er zijn er ook nog heel wat nieuwe te ontdekken zoals de zeester rammelaar of gekke duikelaar. Nieuwe vrienden, nieuwe vriendschappen en ontdekkingen, grootste avonturen. Mini avonturiers kunnen op avontuur in hun schip van zetels en dekens. Of op het speeldeken dat je kan omvouwen tot ... jawel een echt schip! Hou je adem in want deze collectie is zo mooi als de zee diep is.

lucky ocean fabelab

Onze favoriet uit de Lucky Ocean:
de opvouwbare speeltas/speelmat in de vorm van een koraalkleurige schelp

speeltas schelp lucky ocean fabelab

Zo veel meer dan een schelp! Deze schelp lijkt aan de buitenkant op een leuke tas maar binnenin ontplooit zich een fantastische speelwereld. De Fabelab speeltas is een opvouwbare schoudertas die je overal mee naartoe kan nemen, open kan ritsen en het spelen kan beginnen. Dit is een prachtig, compact stuk speelgoed dat meteen inspeelt om de verbeelding van elk kind. Ideaal om mee op vakantie te nemen, thuis of op verplaatsing mee te spelen voor zowel baby's en grotere kinderen.

Duik in de lucky Ocean collectie >



Alle collecties van FABELAB zijn ontworpen door haar oprichtster, architecte en desinger Michaela, die praktische baby en kinderproducten elk seizoen weer omtovert tot een wereld vol fantasie, waarmee kinderen - en de hele familie - samen kunnen groeien en ontwikkelen... en onderweg verhalen en waardevolle herinneringen maken.