Stoffen schild en zwaard

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP333

Fabelab Dragon Mountains (5)

Alle dappere avonturiers rekenen op hun schild en zwaard om hen te vergezellen naar verre landen en onbekende avonturen. Met deze zachte, stoere accessoires is jouw mini ridder helemaal klaar voor de strijd om goed te doen overwinnen over kwaad!

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2006237706

CollectieDragon Mountain
TypeVerkleedaccessoires
KleurMosterdgeel

Uniek zacht zwaard en stoffen schild van Fabelab. Deze set verkleedaccessoires zijn prachtig van kleur en zacht om 'echte' duels in vrede af te sluiten. Het zwaard is makkelijk vast te nemen en het schild is afgewertk met een stoere draak.

Materiaal: organisch katoen - polyester vulling

Afmetingen schild: 28 x 25 cm - zwaard: 35 x 12 cm

_

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Maud L.
  •  de 08/04/2020
Mooi en kindvriendelijk
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab Dragon Mountains
Inspiratie en stories