Unieke zachte drakenvleugels

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP342

Fabelab Dragon Mountains (5)

Tover jezelf om tot een magisch wezen met deze super coole en super zachte drakenvleugels uit de Dragon Mountain collectie van het dromerige Deense merkje Fabelab.

Ideaal om cadeau te doen aan een drakenfan, je kapoen vleugels te geven ^_^  of je draakje aan te doen als hij zijn verjaardag viert.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2006237705

CollectieDragon Mountain
TypeVerkleedaccessoires
KleurGroen

Vlieg tot de hemel en terug dankzij deze zachte groene drakenvleugels voor op je rug van Fabelab. Heerlijk en stoer verkleedaccessoire uit organisch katoen, geborduurd met gouden accenten en makkelijk op de rug te dragen dankzij de elastieken schouderbanden.

Materiaal: 100% organisch katoen - polyester vulling - gouden accenten - elastiek

Afmetingen: 65 x 30 cm

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Maud L.
  •  de 08/04/2020
Mooi materiaal en knap afgewerkt
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab Dragon Mountains
Inspiratie en stories