Multifunctioneel play-fold deken Coastal

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP184

Fabelab's Lucky Ocean (32)

Ideaal voor tummy-time maar er is meer...

Eenvoudig en geniaal tegelijk: dat is het play-fold deken van FABELAB. Het lijkt een gewone quilt, maar het geheim schuilt in het patchwork patroon. De naden zijn vouwlijnen om het play-fold deken om te bouwen van een leuk speeldeken tot een bootje. Geniaal!

87,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-1900239099

CollectieLucky Ocean
TypeSpeelmat/Boxkleed

Het multifunctionele Play/Fold deken Coastal van FABELAB past perfect bij de noden van kleintjes en jonge gezinnen. Geïnspireerd door Aziatische origami technieken, gecombineerd met de simpliciteit van Scandinavisch design kan je dit zacht speeldeken omvormen - net zoals in kinderen hun fantasie - zonder dat het gewoon in elkaar stuikt zodat je het loslaat.
Door het patchwork-patroon en de vouwlijnen kan je dit babydeken makkelijk omvormen tot een schip, met de houten knoop zet je het geheel vast en doet het dienst als deco-object in de kamer of om mee te spelen als je baby groter is.

Afmetingen: 90 x 90 cm
Materiaal: 100% organisch katoenen keperstof aan de ene en zachtere terry/jersey katoenen stof aan de andere zijde - polyester vulling
Wasadvies: wassen op max 30°C, niet strijken en niet geschikt voor de droogkast

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Lucky Ocean
Inspiratie en stories