Sprookjesachtige pop - Forest Elf

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP306

Fabelab's Enchanted Forest (25)

Fabelab ontwerpt haar poppen om vriendjes voor het leven te worden: tijdloos en tegelijk helemaal van nu, boordevol details en klaar om eindeloos mee te spelen.

Deze bos elf is een lange lappenpop - gemaakt uit duurzame materialen - heeft schattige looks en is gemaakt van zacht terry katoen, ze draagt ook een schattig hoedje en heeft vleugels in de vorm van roze blaadjes. Vlieg je met haar mee?

25,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2006237740

CollectieEnchanted Forest
TypePoppen
KleurMeerkleurig

Sprookjesactige zachte pop Forest Elf uit de Enchanted Forest lijn van Fabelab, met haar blaadjes vleugels, schattig hoedje en mooie kleuren is ze meteen de mooiste pop uit heel je collectie.

Alle Fabelab lappenpoppen hebben een speciale gave om te betoveren, aan te zetten tot spelen, fantaseren en ze gerust te stellen als het even moeilijk is. Bovendien zitten ze vol leuke details en hebben ze lange armen en benen zodat kleine avonturiers hen makkelijk overal mee naartoe kunnen nemen.

Materiaal: 100% organisch katoen met een ecologische vulling van maïsvezels - verpakking uit karton zonder gebruik van plastic

Afmetingen: 28 cm lang

_

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Enchanted Forest
Inspiratie en stories