Cute glitter verkleedset Lieveheersbeestje

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Elegante kleine meisjes zijn vast helemaal weg van deze superschattige lieveheersbeestjes verkleedset van Great Pretenders, inclusief rood tutu rokje, vierdelige vleugeltjes en een diadeem met voelsprieten en glinsterende pompons. Een echte hoogvlieger voor het carnavalsfeest!

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C43575

PersonageLieveheersbeestje
TypeVerkleedsets
KleurRood

Zie je het al voor je? Een schattig lieveheersbeestje dat door de kamer vliegt. Deze lieveheersbeestje verkleedset van Great Prentenders bestaat uit 3 delen, inclusief een rode tutu rok, vierdelige vleugels en een diadeem met voelsprieten en wiebelende pompons.

Leeftijd: 4-7 jaar

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!