Dekentje Biscuit - White

Witte plaid gemaakt op ambachtelijke wijze

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA042

Elke mama zoek een gezellig en zacht knuffeldeken voor haar baby.

Dit gebreid exemplaar - met afgeronde randen en jacquardweefsel in witte kleur - is gemaakt van de beste premium katoen. Een natuurlijk materiaal. Het is warm in de winter en koel in de zomer!

49,00 €

39,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BLC-BISC-WH

Formaten90 x 120 cm
TypeDekentjes
KleurWit

Biscuit Dekentje White van Lorena Canals is met zorg en met de hand stuk voor stuk gemaakt op ambachtelijke wijze. Dit wit babydeken is een uitstekend geboortegeschenk en wordt geleverd in een mooie verpakking, ideaal om het perfecte cadeau te worden.

Afmetingen: 90 x 120 cm

Materiaal: 100% katoen, gekleurd met verf op natuurlijke basis

Onderhoud: dit dekentje mag op koud programma gewassen worden in de traditionele wasmachine, wassen met gelijke kleuren, mag in de droogtrommel op de laagste stand, niet bleken, niet strijken, geen droogkuis.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en geweldige woonaccessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111