Dromerige mobiel - Regenboog

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV113

MINI Bloomingville (205)

Natuurlijke materialen en dromerige sferen zijn de kracht van Bloomingville mini. Ook deze regenboog mobiel is weer een sterk staaltje Deens design dat je kamer in een mum van tijd een make over geeft.

Perfect om elke dag te genieten en elke avond bij weg te dromen.

57,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 82045573

TypeMuurdecoratie
KleurMeerkleurig
Bloomingville themaWorld of Imagination

Zalige mobiel om aan de muur te hangen met zachte regenboogkleurtjes en dansende wollen wolkjes uit de Nordic Wonderland collectie van Bloomingville mini. Makkelijk op te hangen met het touwtje en prima decoratie voor in de kinderkamer.

Met een focus op duurzaamheid, natuurlijke materialen en kwaliteitsproducten is de nieuwe Bloomingville MINI collectie helemaal mee met de trends van het moment. Dit Deens merk creeërt dromerige universums voor de kinderkamer en brengt ons een wondermooie collectie met zachte kussens, tapijten en prachtige muurdecoratie vol exotische dieren en knappe kleuren. Dit zijn echte eye-catchers om je interieur een hippe boost te geven.

Afmetingen: 57 x 90 cm

Materialen: wol

Wasadvies: niet wassen in de machine, vlekjes kan je verwijderen met een vochtige doek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories