Eco luiers - XL 15-30kg - 32 stuks

Ecologische wegwerpluiers voor kindjes tot 30 kg

Staat: Nieuw product

Pingo

7640118230185

Ecologische luiers die 12 uur lang niet lekken en kleintjes comfortabel laten bewegen. De luiers hebben een zachte gewatteerde kern en handige anti-lekkage sluitingen.

14,35 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 0185-03

Vouchereco

Eco luiers XL 15-30kg van PINGO hebben een absorberende kern gemaakt van cellulose met FSC-keurmerk en dragen ook het OEKO-TEX Standaard 100 label

Deze ecologische wegwerp luiers zijn gemaakt met groene energie die het Naturemade Star label dragen, zo ben je zeker dan je kiest voor low impact design, zonder dat ze minder efficiënt en/of comfortabel zijn voor je baby

Inhoud: 32 stuks in XL (15-30kg)

Meer info

Deze ecologische luiers hebben een gewatteerde kern die bijzonder absorberend is en jouw kindje 12 uur droog zal houden. De elastische openingen voor de beentjes zorgen ervoor dat je baby in alle vrijheid kan bewegen, zonder lekjes. De natuurlijke materialen laten de huid van je kleintje ademen.

De reeks hoogkwalitatieve wegwerpluiers van Pingo houden je kleintje droog in alle comfort en zijn ontworpen om een minimale impact op onze planeet te hebben. De luiers dragen het FSC-keurmerk en het OEKO-TEX Standaard 100 label. De productie draait daarnaast op ecologische elektriciteit met het Naturemade Star label. De overige CO2-uitstoot compenseert Pingo met myclimate projecten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
292512.51.301