Ecologische luierbroekjes - maat 6 (+16kg) - 18 stuks

Staat: Nieuw product

Naty

NY010

Alles voor een succesvolle potjestraining! (42)

Iedere ouder weet dat kleine kindjes zorgen voor heel wat luiers, die zorgen voor een grote afvalberg die je nu helemaal kan vermijden door te kiezen voor een duurzaam alternatief. De eco-luierbroekjes van Naty zijn er voor de iets grotere kindjes, gemaakt uit natuurlijke, composteerbare materialen. Een verantwoorde keuze, voor je kind én de planeet.

10,81 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7330933031134

Eco-luierbroekjes Naty by Nature maat 6, voor kindjes vanaf 16 kg. In een pak zitten 18 stuks. Deze Award-winnende wegwerp-trainingsbroekjes hebben anti-lek randen op basis van maïs dat niet genetisch gemanipuleerd werd. Het is gemaakt op basis van natuurlijke en composteerbare materialen, de broekjes voelen hierdoor luchtig, droog en comfortabel aan. En ze zijn ultrazacht en ultradun zodat uw kind vrij kan bewegen.

  • Volledig chloorvrije (TCF) en FSC gecertificeerde pulp
  • De print op de luiers is vrij van zware metalen en niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Parfumvrij
  • Gecertificeerd door de Zweedse Astma en Allergie Vereniging
  • 100% volledig chloorvrij (TCF) en FSC gecertificeerde pulp
  • Gecertificeerd door de Zweedse associatie tegen astma en allergieën.

Naty by Nature Babycare Ecologische luierbroekjesbevatten geen ftalaten, organotinverbindingen (MBT, DBT, TBT), zware metalen, HCHO (formaldehyde), colofonium, AZO-kleurstoffen, PVC en stoffen waarvan bekend is dat schadelijk voor de gezondheid of het milieu zijn in, verder zijn ze volledig chloorvrij (TCF). Naty by Nature Babycare is gecertificeerd vrij van alle bekende allergenen of stoffen die geclassificeerd zijn als plaatselijk irriterend, sensibiliserend, kankerverwekkend of mutageen.

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw kapoen!
Geen parfum en gecertificeerd door de Zweedse Astma en Allergie Vereniging.
Volledig chloorvrije (TCF) en FSC gecertificeerde pulp.
Buitenste omhulling gemaakt uit volledig chloorvrije (TCF) en FSC gecertificeerde pulp.
Lekkage barrière gemaakt van 100 % GM-vrije op maïs gebaseerde folie, volgens EU regelgevingen 1829/2003 & 1830/2003. De composteerbare folie is niet alleen waterdicht, maar ademt ook, wat resulteert in een luchtigere, drogere en comfortabelere luier, zie bijgevoegd onafhankelijk rapport van Nelson laboratoria.
Acquisitie en Distributielaag (ADL) Distributielaag gemaakt uit natuurlijk materiaal.
De print op de luiers is gecertificeerd door gebruikt te maken van inkt die vrij is van zware metalen en onschadelijk is voor de gezondheid. OK Compost.

Naty by nature is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn,hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1520260.75
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories