Ecologische wegwerpluiers - maat 1+2 mini (3-7kg) - 36 stuks

Staat: Nieuw product

Attitude

626232162202

Alles wat in aanraking komt met je baby's huid komt ook in het lichaam terecht. Daarom is de keuze voor natuurlijke producten een erg verantwoorde keuze met kleintjes in huis. De Attitude wegwerpluiers zijn vrij van parfum, er zitten geen schadelijke stoffen in en ze zijn erg efficiënt in de strijd tegen rode billetjes.

14,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeEco luiers
Korting- 40 %
Vouchereco

Attitude Eco Luiers Midi Maat 1+2 (3 tot 7 kg) dit is een echt ecologisch alternatief voor de traditionele wegwerpluiers: even efficiënt, absorberend en comfortabel. Maar ... ze zijn gemaakt van recycleerbare materialen, (deels) biologisch afbreekbaar, CO2-neutraal en hypoallergeen (vrij van parfum en chloor-ingrediënten)! De producten van ATTITUDE dragen actief bij aan de strijd tegen de klimaatsveranderingen doordat ze CO2 neutraal zijn. Ze planten bomen om de CO2 uitstoot die vrijkomt bij de productie en het transport van de producten volledig te compenseren.

In elk 'Midi maat 1 + 2' pak zitten 36 Attitude luiers voor baby's van 3 tot 7 kg.

 

De meest belangrijke kenmerken van Attitude wegwerpluiers:


Gecertificeerd met het EcoLogo, een programma van Environment Canada

CO2-neutraal: draagt niet bij tot de klimaatverandering

Op plantaardige basis - natuurlijk - biologisch afbreekbaar

Vrij van chloor, ethyleenoxide en 1,4-dioxaan

Vrij van kleurstoffen en kunstmatige geuren

Zuivere etherische oliën

Vrij van petrochemische derivaten

Vrij van tekening of print en dus ook eventueel schadelijke inkt

Niet-carcinogeen (geselecteerde bestanddelen behoren niet tot IARC-categorieën 1, 2A of 2B)

Veganistisch product - niet op dieren getest

Fijn voor baby's die gevoelig zijn voor rode billetjes

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.160.350.95
Attitude is een Canadees bedrijf dat is gebouwd op innovatie en verbeeldingskracht: volledig natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging en huishoudelijk gebruik van de hoogste kwaliteit, met de minste impact op ons gezin en de planeet.Samenwerken naar een meer ecologisch levenWe worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos , billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers . Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.