Erg leuk activiteitenpaneel - Boerderij

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL179

Tummy time musthaves (64)

Het bruist van het leven op deze boerderij van Lilliputiens! Dit houten activiteitenpaneel biedt verschillende activiteiten, in verschillende materialen om de aandacht van kleintjes te vangen en hen te entertainen.

De mooie illustraties vertellen het verhaal van de boerderijdieren. Makkelijk aan de babybox te bevestigen met de velcro linten maar ook fijn om los mee te spelen.

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83179

TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 9 maanden

Houten activiteitenpaneel Boerderij van Lilliputiens is een fijn stuk babyspeelgoed dat je makkelijk aan je babybox kan vastmaken met de velcro linten, maar ook los mee kan spelen. Leuk voor de fijne motoriek met alle knopjes en kralen om mee te schuiven, het spiegeltje, de zachte Ezel en stoffen luikjes om open en toe te doen.

Leeftijd: vanaf 9 maanden
Materiaal: hout en metaal, velcro sluiting

_

Lilliputiens maakt knap en verrassend speelgoed dat de ontwikkeling van de allerkleinsten ondersteunt en vol belevenissen en leuke speel- en leermogelijkheden zitten. Groeien en plezier beleven gaan voor Lilliputiens altijd hand in hand. Dat is de reden waarom Anaïs, Pablo, Jack en al hun vriendjes in hedendaagse kleuren gestoken werden die inspelen op de ontwikkeling van jonge kinderen. Bovendien zijn ze gemaakt van materialen die jouw mini(s) helpen om de wereld te verkennen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/03/2021
Te leuk, het is mooi en wekt gelijk de nieuwsgierigheid van onze dochter
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/01/2021
In orde
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories