Fanny heuptas Teddy - Pecan brown + hazy lilac - The Sticky Sis Club

Teddy donkerbruine fannypack met suède riem

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL435

The Sticky Sis Club by Sticky Lemon (52)

Voeg een vleugje zachtheid en stijl toe aan elke outfit met deze streelzacht en super knappe fannypack in beige teddy stof. Deze licht zandkleurige pluche clutch is afgewerkt met een dageraadroze tailleband.

Draag je hem op je heup of cross body?

59,95 €

47,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1801855

CollectieThe Sticky Sis Club
TypeHeuptasjes
KleurBruin

Fanny heuptas Teddy Pecan Brown + Hazy Lilac van The Sticky Lemon. De tas is gemaakt van een hoogwaardige pluche stof en heeft een echte suède tailleband. De voering is gemaakt van een stoer en chique gestreept canvas.

Afmetingen: 21 x 4,4 x 12,5 cm - Lengte tailleband: 119 cm (verstelbaar) Buitenmateriaal: polyester pluche stof + echt suède bandje materiaal binnenkant - gestreept canvas
Onderhoud: het is niet aan te raden om de tas te wassen in de wasmachine, een beetje water is voldoende! Let op, de suède delen van de tas kunnen kleur afgeven.

_

STICKY LEMON is al langer geliefd bij mama's en papa's en nu is er The Sticky Sis Club, het grote zusje van Sticky Lemon, een volwassen tassencollectie vol prachtige kleuren, designs en modellen met de vertrouwde eigenwijze stijl als we van Sticky Lemon gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie The Sticky Sis Club by Sticky Lemon
Inspiratie en stories