15 originele cadeaus voor MAMA

28.04.2022

Mama: je bent het 24/24 en 7 dagen op 7. Je doet je best en je hebt moeders in alle maten en vormen. Maar één ding hebben alle mama's met elkaar gemeen: ze verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden. Zondag 8 mei vieren we mama.

Nog 10 dagen tot moederdag, tijd om onze wishlist vol MAMA MUST-HAVES met jullie te delen.

We gingen voor 10 maar het werden uiteindelijk 15 cadeautips voor mama-dag, genoeg inspiratie dus voor al wie een leuk cadeau zoek en (indien nodig) ideaal om door te sturen als subtiele hint naar je partner of vriend :-)



15 dingen die op elk mama haar lijstje staan



1/ Mama tas VIK van KOEKA

De ruime mom-bags van KOEKA zijn er in 6 kleuren maar de mama tassen zijn vooral super ruim en ook leuk voor mama's van grotere kinderen. Want geef toe: op één of andere manier is het uiteindelijk toch altijd mama die alles moet dragen.



koeka Vik mom bag mama tas de kleine zebra moederdag



2/ Droge olie L'Huile van CÎME

Eigenlijk is dit geen cadeau voor jezelf - maar voor de hele familie. Hoe handig is het om producten in huis te hebben die niet enkel jouw huid laten stralen, maar ook goed zijn voor de gevoelige huid van je kindje of het kindje in je buik? L’Huile by CÎME is zo een toppertje voor zowel moeder als kind.

Ook een leuk cadeau voor zwangere mama's die voor het eerst moederdag vieren.



droge olioe L'huile Cime moederdag



3/ Mommy of Family Bag van CHILDHOME

Geweldig als kraamtas, weekendbag of grote luiertas: de Mommy Bags van het Belgische merk CHILDHOME zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen, zo is er altijd eentje die bij jou(w mama) past.



mommy bag family bag childhome moederdag inspiratie de kleine zebra



4/ Matching mama petten van HELLO HOSSY

De kinderpetten van dit Franse lifestyle merk ken je misschien al maar heb je ook gezien dat we enkele petten voor ouders in onze collectie hebben? Perfect om te matchen met je mini of gewoon om cadeau te doen aan een cool mom only.



hello hossy mothersday cool mums petten mama moederdag inspiratie de kleine zebra



5/ Een elegante paraplu van DJECO

Mama's stralen, ook op dagen dat de zon achter de wolken blijft en de regen met bakken uit de hemel valt. Hoe dat komt? Dankzij de transparante paraplu's van DJECO natuurlijk. Deze Oiseaux Sauvages is onze favoriet.



paraplu origineel moederdagcadeau djeco de kleine zebra



6/ Nieuwe deco musthaves van KIDSDEPOT

Wij houden van mooie spulletjes, maar we houden nog meer dan collecties die het hele gezin blij maken. Deze week kwamen er vele nieuwigheden van KIDSDEPOT binnen: woonaccesoires, decoratie en verlichting.

Wij spotten meteen enkele pareltjes die we op ons verlanglijstje zetten. Heb jij je favorieten uit deze stoere collectie met natuurlijke materialen ook al gespot?



kidsdepot deco cadeau moederdag 8 mei de kleine zebra



7/ Old-school puzzelfun met HUMMINGBIRD



Naast kinderpuzzels hebben we ook puzzels voor meer gevorderde puzzelfans van HUMMINGBIRD AUSTRALIA. Ideaal voor mama's die graag even wat offline rust in hun weekend inbouwen. Denk: een thee'tje, rustig aan tafel, kinderen buitenspelen en jij puzzelt een mooi ijsje, flamingo's of schilderkunst in elkaar. Heerlijk origineel cadeau voor moederdag.

puzzelen hummingbird australia cadeautip mama



8/ Fietsende mama's moeten bij GO FLUO zijn



Het Antwerpse merk GO FLUO kennen we al van hun moderne reflecterende hesjes maar ze hebben sinds kort ook een fietstassenlijn. De dubbele fietstas, oprolbare boodschappentas of heup/fietstasje is een geslaagde cadeautip voor elke mama die vaak en graag fietst.



cadeau voor fietsende mama's moederdag go fluo fietstas de kleine zebra



9/ Nieuwe skincare routine met CÎME

Drie producten in één. Ken je het huidtype van je mama (of jezelf) dan kan je een skincare box van het Belgische natuurlijke beautymerk CÎME kiezen en cadeau doen.

In elke set zitten 3 reinigende en verzorgende beauty producten, vrij van nare stoffen, zonder hormoonverstoorders en met actieve bestanddelen recht uit de toppen van de Himalaya. Perfect voor stralende mama's nog meer te doen stralen.



scincare box mama cadeau verzorging moederdag geschenk



10/ Hangemaakte haakjes van FERM LIVING

Heef mama een lievelingsdier? Of houdt ze van unieke woondeco? De houten handgekapte dierenhaakjes van FERM LIVING een perfect geschenkje voor 8 mei. Je kan meerdere dieren combineren, zoals de giraf met de prachtige zebra of de leeuw met de knappe neushoorn.



ferm living cadeau voor dierenfans mama



11/ Nooit meer koude koffie dankzij de bekers van DESIGN LETTERS

Mama's drinken hun koffie's vaak koud ;-) maar daar kan jij komaf mee maken als je trakteert met deze iso-thermische koffiebeker. Ook leuk voor thee liefhebbers.



design letters koude koffie mama moederdag cup koffeimok



12/ Kies voor kleur met de vegan handtassen van de Sticky Sis Club

Tassen heeft een mama nooit genoeg, verras haar met een handtas, gsm-taje of portemonnee uit de STICKY LEMON zustercollectie the Sticky Sis Club als je écht wil scoren.



handtas moederdag protemonnee mama de kleine zebra sticky lemon



13/ Geborduurd kussen van FERM LIVING

Mama is de liefste, de zachtste. Verwen haar met een zacht én mooi kussen om op de bank te leggen en lekker tegenaan te gaan liggen als de dag eindelijk ten einde is.



ferm living kussens



14/ Een keramieken RICE vaas ipv bloemen

Een bloemetje voor mama kopen is altijd een goed idee. Maar op moederdag mag het toch iets specialer zijn, niet? Waarom geef je haar geen vaas cadeau, je kiest dan zelf of je er ook nog een boeketje bloemen bij doet.



rice vazen bloemen voor moederdag de kleine zebra



15/ Afsluiten in stijl met de duurzame zonnebrillen van GRECH & CO

Deze mooie besteller is gemaakt van recylced plastic en komt in een hele reeks kleuren. De zonnebril voor volwassenen matched die van je kindje als je graag wil twinnen. Een hip en praktisch cadeau waar elke mama blij mee zal zijn.



zonnebril voor mama duurzaam moederdag cadeau



Zo zie je maar dat je ook bij een kinderwebshop als De Kleine Zebra heel wat leuks voor mama kan scoren. Check zeker onze nieuwste categorie MAMA & PAPA voor meer moois voor moderne ouders mét stijl. Fijne moederdag!



Check nog meer cadeautjes >



Te ontdekken