Feeëriek Fee verkleedsetje met vleugels

Feeëriek Fee verkleedsetje met vleugels

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Tover je dochter om tot een echte bos prinses met deze wondermooie, fleurige feeënverkleedset van Great Prentenders. Een echte glamourjurk met dikke tule en zoals het een echte fee betaamd rijk versierd met mooie paarse en fel roze bloemen.

De vleugeltjes maken dit carnavalskostuum voor stijlvolle meisjes helemaal compleet!

59,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C36605

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedsets
KleurGroen

Zie je ze al lopen door het veld - of de speelplaats - met haar feeërieke vriendjes? Deze fee verkleedjurk van Great Prentenders is echt een glamour versie van elke feeënjurk. Het topje is afgewerkt met nauw aansluitend, flexibel satijn zodat je fee'tje perfect kan bewegen en ronddwarrelen met de prachtige, volle tule rok met 'duizend' laagjes in fel groen. Rond haar taille zit een prachtige bloemenkrans vol grote bloemen en de vleugels - die je ook apart kan dragen - maken deze caravalsoutfit echt helemaal compleet.

Leeftijd: 5-6 jaar

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.37
  • Door Vervoort M.
  •  de 16/09/2019
leuk voor een vlinder princes
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!