Sprookjes bestaan ... wel!

19.02.2019

Er was eens ... een carnavalsfeest. In de nabije toekomst...

Nog een dikke week en het is weer zover. Op school, op straat, thuis, ... Maar eerst komt de vraag: als wie wil je gaan? Wel wij hebben een eenduidig voorstel: sprookjes!

sprookjes verkleden carnaval

In de wereld van onze kindjes loopt fantasie en werkelijkheid gewoon door elkaar, het is met elkaar verweven. Sprookjes beantwoorden aan de behoefte van kinderen om zich in te leven. Ze tonen dat gevoelens oké zijn. Hoop, verdriet, verlies, geluk, blijdschap, het komt er allemaal in voor. De verhalen zijn avontuurlijk, de personages magisch. Je kan er zelf vanalles bij fantaseren en er keer op keer opnieuw van genieten.

Laat het nu net zo zijn met verkleden. Het is dan wel geen boek, een goed verkleedkostuum is er ook om jezelf in het hullen, weg te dromen, te fantaseren en keer op keer weer boven te halen.

En laten we nu net superveel leuke sprookjesachtige outfits in de aanbieding hebben, verkleed je als Alice in Wonderland, Roodkapje, Robin Hood, kapitein Haak, een geweldige draak, een sierlijke zeemeermin, sneeuwwitje, royale prinsessenjurken, gouden ridderoutfits en magistrale koningsmantels.

Ook als je al een outfit hebt klaarliggen, kan je eens kijken bij onze leuke verzameling accessoires: van statige kronen tot coole schilden. Ideaal om je carnavalsoutfit helemaal af te maken!

https://www.kleinezebra.com/super-grappige-haarband-eenhoorn-14898.htmlcarnaval 2019 inspiratie sprookjesfiguren

Alles om er een onvergetelijk, magisch feestje van te maken, nu maar ook de rest van het jaar. Want als we een kleine tip mogen geven: zoek een oude koffer en vul ze met alle verkleedspullen in huis. Je kinderen kunnen er keer op keer induiken en wegdromen, rollenspelletjes spelen en zich mee vermaken. Zo is het niet gewoon een outfit voor één dag maar voor een eeuwigheid :-)

sprookjes verkleden carnavalsprookjes verkleden carnavalsprookjes verkleden carnavalzeemeermin princess sprookjesachtige kostuums carnavalsouza for kids verkleden als sprookjesfiguur leuke carnavalkostuumssouza for kids verkleden als prinses leuke carnavalkostuumssouza for kids verkleden als prinses leuke carnavalkostuumssouza for kids verkleden als sprookjesfiguur draak konijn leuke carnavalkostuums

Nog geen outfit voor het verkleedfeest, hoe zal jij je verkleden voor carnaval 2019? Bij de Kleine Zebra staan we bekend om onze ruime collectie verkleedkledij, je vindt vast en zeker wat je zoekt, want we weten stiekem allemaal: sprookjes lopen altijd goed af!

Einde.

Te ontdekken