Elegante verkleedset kapitein

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Een opvallend grijs jasje met gouden versiering en rode broek met daaraan zwarte laarzen met gouden gesp. De bijhorende hoed met doodskop maken de outfit helemaal compleet.

46,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CPT3

PersonagePiraat
TypeVerkleedsets
KleurMeerkleurig

Een opvallend grijs jasje met gouden versiering en rode broek met daaraan zwarte laarzen met gouden gesp. De bijhorende hoed met doodskop maken de outfit helemaal compleet. Alle zeemeerminnetjes vallen straks zo in zwijm voor deze knappe kapitein...
Verkrijgbaar in 3 maten: 3-5 jaar, 6-8 jaar en 9-11 jaar. Wasbaar in de machine op 40° met een wasprogramma voor delicate stoffen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.