Geweldige ringtoren - Original

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU463

Hip eerste speelgoed van Mushie (29)

Mooi om naar te kijken en leuk om mee te spelen! Deze Original stapeltoren met ringen is een knap stuk speelgoed waar je mini eindeloos mee kan spelen, stapelen en vaardigheden ontwikkelen.

Eigenzinnig design en verfijnde kleuren maken deze stapelringen tot een stijlvolle aanwinst voor je speelkamer.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.030.00

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurMeerkleurig

Hippe ringtoren Original is een geweldig stuk stapelspeelgoed van het top merk Mushie. De toren bestaat uit 7 ringen.

Super leuk maar ook een fijne aanmoediging om de ontwikkeling van zowel het lichaam als de hersenen van je kindje te helpen ontwikkelen. De basisvaardigheden die worden geleerd door het stapelen van speelgoed vormen de basis voor complexere taken, zoals het vasthouden van schrijfmateriaal.

Leeftijd: voor stapelaars vanaf 6 maanden
Materiaal: 100% kunststof - vrij van PVC, BPA en ftalaten
Afmetingen: 10,5 x 10,5 x 18,5 cm
Herkomst: ontworpen en geproduceerd in Denemarken

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mushie brengt ons het beste van alle werelden. Stijlvol design gaat hand in hand met ecologische én betaalbare materialen . Het merk zag het leven in toen Mushie mama werd en op zoek ging naar de beste babyproducten, stijlvol en veilig voor haar baby. Gefrustreerd door het aanbod begon ze haar eigen lijn en werd samen met haar zoontje een eigen merk geboren. Baby's verdienen het allerbeste en verdienen producten die lang meegaan. Mushie maakt enkel gebruik van duurzame en ecologische materialen, brengt f unctionele baby musthaves die minimalistisch en boordevol stijl zitten. Het resultaat zijn producten die zowel mama als baby blij maken. Leuk weetje: de kleuren van de Mushi slabjes matchen perfect met de populaire Bibs tutjes.
Collectie Hip eerste speelgoed van Mushie
Inspiratie en stories