Gezellig Dekentje Biscuit - Light Grey

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA041

Een zacht knuffeldeken mag niet ontbreken in je babyuitzet of kraamkoffer.

Dit gebreid exemplaar - met afgeronde randen en jacquardweefsel in licht grijze kleur - is gemaakt van de beste premium katoen. Een natuurlijk materiaal. Het is warm in de winter en koel in de zomer!

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BLC-BISC-GR

Formaten90 x 120 cm
TypeDekentjes
KleurGrijs

Zacht Biscuit Dekentje Light Grey van Lorena Canals is met zorg en met de hand stuk voor stuk gemaakt op ambachtelijke wijze. Dit wit babydeken is een uitstekend geboortegeschenk en wordt geleverd in een mooie verpakking, ideaal om het perfecte cadeau te worden.

Afmetingen: 90 x 120 cm

Materiaal: 100% katoen, gekleurd met verf op natuurlijke basis

Onderhoud: dit dekentje mag op koud programma gewassen worden in de traditionele wasmachine, wassen met gelijke kleuren, mag in de droogtrommel op de laagste stand, niet bleken, niet strijken, geen droogkuis.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en geweldige woonaccessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
LORENA CANALS is de uitvinder van en pionier in het concept van wasbare tapijten , ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Hun collectie vloerkleden wordt met de hand gemaakt van natuurlijke materialen en ze kunnen in de machine worden gewassen, zodat ze voldoen aan de behoeften van een moderne levensstijl. Ideaal om je babykamer in te richten, tot tienerkamer of je eigen slaapkamer of woonkamer. Alles begon toen de oprichter zich afvroeg: waarom kunnen we de tapijten van onze kinderen niet thuis wassen? Omdat er geen geschikte oplossing op de markt was, ging ze op pad om haar eigen oplossing te maken. Tegenwoordig is LORENA CANALS al meer dan 20 jaar het referentiepunt geworden voor de inrichting van kinderkamers en de rest van je huis, zowel voor kinderen als volwassenen. Met twee eigen fabrieken in India, kantoren in Barcelona en New York en magazijnen in Europa, Azië en de Verenigde Staten, werkt de ontwerper zij aan zij met meer dan 170 ambachtslieden die voor elk detail zorgen in het meest handgemaakte uitwerkingsproces. Het hip deco-merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie , van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De moderne wasbare tapijten en hippe accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.