Gezellige slaapzak gebroken wit - Sous mon baobab

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

Sous mon baobab - Moulin roty (25)

Lekker cosy en zacht! In deze zachte slaapzak zonder mouwen kan je je kleintje lekker warm laten slapen. Deze slaapzak met leeuw op de borst is geschikt voor het tussenseizoen.

64,90 €

51,92 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

CollectieSous mon Baobab
TypeSlaapzakken
Leeftijdvanaf de geboorte
STOP/FINISTOP

Zachte slaapzak zonder mouwen in gebroken wit uit de Sous mon baobab collectie van Moulin Roty.  Deze tussenseizoen slaapzak is afgewerkt met een prachtige tekening van illustrator Elodie Coudray. Aan de schouders heeft deze cosy slaapzak 2 drukknoopjes en onderaan is er een rits, handig voor nachtelijke luierwissels.

Bijpassende parkomrander is apart verkrijgbaar en maakt het plaatje compleet.

Materiaal: linnen en katoen

Maten: 70 cm (3-9 maanden) en 90 cm (6-18 maanden)

T0G: 3.4

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories