Glazen babyflesjes - 0-3 maanden - 120 ml - 2 stuks

Set van 2 borosilicaatglazen flesjes met speen uit natuurrubber

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

Duurzame kleine babyfles uit glas met roze, wit of blauw detail en een soepel flessenspeentje uit natuurrubber. Deze duurzame baby-musthave is een veilige en mooie keuze voor je pasgeboren baby. De babyflesjes zijn hittebestendig en temperatuurschok bestendig.

Het minimalistisch design is veilig voor je baby, het materiaal tast de smaak van de borst- en flesvoeding niet aan.

19,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenGlas
CollectieFeeding
TypeBabyflessen
KleurLichtblauw

Set van twee duurzame glazen HEVEA babyflesjes in roze, wit of blauw voor baby's van 3-24 maanden met flesspeentjes uit natuurlijk rubber. De glazen flesjes zijn gemaakt uit puur borosilicaatglas die de smaak van de babyvoeding niet beïnvloeden. Ook beschikbaar in een grotere versie van 240 ml.

Inhoud: 2 glazen flesjes van 120 ml, 2 flesspeentjes uit natuurrubber voor baby's van 0-3 maanden & 2 anti-lek dopjes

Materiaal: puur borosilicaatglas & natuurrubber

Gebruiksadvies: het is aangeraden het speentje van deze fles steriliseren voor het eerste gebruik (in een afwasmachine of overgieten met kokend water voor 5 minuten). Deze babyfles mag in de flessenwarmer.

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.520.55.60.32
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!