Dit product is niet zichtbaar voor je klanten. Publiceren Terug

Go rechthoekige Bento Lunch Box - White

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK254

Hallo lekkere, georganiseerde lunch, hallo Bento lunchbox van Ekobo.

Deze grote witte brooddoos heeft een tussenschot - dat je er ook uit kan halen - zodat je zelf beslist hoe je je lunch maakt. Het deksel van deze knappe bamboe lunchbox kan je ook gebruiken als bordje, hoe handig is dat?

23,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 71784

CollectieBento
TypeLunchboxes*
KleurWit

Go rechthoekige Bento Lunch Box in White, met handig tussenschot en deksel dat ook dienst doet als bord. Alles wordt mooi samengehouden met een zwarte elastiek. Geschikt voor droge voeding, niet lekproof. Ook verkrijgbaar in andere knappe kleurtjes. Bijpassende knappe lunchtas apart verkrijgbaar.

Goed om te weten: de kleur WHITE van Ekobo is niet echt wit maar eerder vanille of ivoorkleurig omdat het om de natuurlijke kleur van bamboe gaat.

Afmetingen: 19 x 14 x 6,5 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: niet geschikt voor de microgolf of vaatwasser - bij voorkeur met de hand wassen - enkel geschikt voor koud eten - voedselveilig - vervangen zodra er tekenen van slijtage zijn

Let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14196.50.38
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!