Lunch en snack inspiratie om van te smullen

06.08.2020

Tijdens de vakantie lunch je vast vaker samen met je kinderen, als je thuis eet zit er vaak genoeg variatie in je maaltijd maar hoe zit dat onderweg of als het straks september wordt. Grijp je dan weer naar enkel boterhammetjes? Of ga je graag voor meer? Probeer het gevarieerd eten ook vast te houden als je straks een lunch maakt voor een dagje uit, een dagje kamp of als je straks weer dagelijks snackdozen en lunchboxen vult.



LUNCHIDEETJES SCHOOL LUNCH



Een nieuwe lunchboxfruit of snackdoos is vaak ook een perfecte begin om je lunchideetjes bij te schaven, weg met elke dag hetzelfde. Wij zetten graag onze favorieten op een rijtje en sluiten af met een ultieme lunchtip en inspiratiebord.



Welke brooddoos is jouw match?



Willen of niet, augustus is de back to school maand. In ons magazijn komen elke dag leuke schoolspulletjes toe en het valt ons op dat er elk jaar meer en meer brooddozen zijn met vakjes en handige onderverdelingen van al onze geliefde merkjes zoals BLAFRE, PETIT MONKEY, EKOBO, LIEWOOD, ... Je heb ze in alle kleuren, merken, materialen en vormen. Tijd om wij onze favorieten op een rij te zetten!



lunchbox broodtrommel brooddoos lunch inspiratie kindjes de kleine zebra

1/ Silicone Vita brooddoos Panda LIEWOOD - 2/ RVS brooddoos Adventure LÄSSIG - 3/ Handige My Garden brooddoos met vakjes SUGAR BUGAR - 4/ Lunchbox set GOODBYN - 5/Bamboe bentobox Lemon EKOBO - 6/ Bento lunchbox met bestel Drops blue PETIT MONKEY



Snacken was nog nooit zo leuk



Misschien heb je al een leuke bentobox of lunchbox maar kan je wel een nieuw snackset, fruitdoos of koekendoos gebruiken. Ook daar kunnen we je gelukkig maken met een hele reeks fijne snackdozen die perfect in je handtas passen tijdens een uitstapje en straks in de boekentas. Ze maken het snack eens zo leuk en zien er niet alleen fijn uit maar zijn ook duurzaam omdat je ze oneindig veel kan hergebruiken. Smul je even mee van onze favorieten?



snackmoment fruitdoos koekendoos inspiratie kindjes de kleine zebra

1/ Snack cup Eenhoorn SKIP*HOP - 2/ Set van 2 vierkante snackdoosjes Butterfyl Dreams CROCODILE CREEK - 3/ Knappe set van 3 snackdoosjes Panda Love PETIT MONKEY - 4/ Afwasbaar snackzakje Snack'n Go Dino's ROLL'EAT - 5/ Set van 3 snackdozen Unicorn A LITTLE LOVELY COMPANY - 6/



Ultieme tip: ga voor alle kleuren van de regenboog



Allemaal leuk die lunch musthaves maar wat steek je in de brooddoos van je smulpaap? Ga niet alleen voor brood met beleg maar brengt extra kleur in elk eetmoment en doorheen de dag. Alle kleuren van de regenboog is een goede referentie. En dan hebben we het niet over de doosjes maar over de inhoud. Bruin brood maar ook rode snacktomaatjes, oranje worteltjes, groene druifjes, beige wafeltjes, gele banaan, ...



blafre lunch ideetjes school originele brooddoos



Hoe meer kleur, hoe beter en gezonder dus. Zo is het elke keer weer een feest voor je kapoen om zijn snackdoos of lunchbox te openen. Check ons pinterestboard met speciale lunch ideetjes en inspiratie voor de lekkerste lunchboxen te maken.



lunch inspiratie voor kindjes school pinterest



blafre lunch ideetjes school originele brooddoos



Als je kiest voor een bentobox of brooddoos met vakverderling wordt het heel makkelijk variatie voor te schotelen. Alles blijft mooi van elkaar gescheiden en de vakjes zorgen er automatisch voor dat je na het smeren van de boterhammetjes terug naar je koelkast loop om de rest te vullen met tal van lekkers.



snackdoos ideetjes



Bij de Kleine Zebra ben je aan het juiste adres om de leukste lunch accessoires, brooddozen, snackcontainers en drinkflessen te scoren. Alles staat mooi samen in onze shop, laat het smaken!



Pak je lunch met de Kleine Zebra >



Te ontdekken