Handige Zoo snack cup - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ40399

SKIP*HOP Eenhoorns (12)

Eureka de eenhoorn houdt al je tussendoortjes lekker vers. De handige sluiting zorgt ervoor dat er geen stukjes uitvallen.

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252566

CollectieZoo collection
DiertjesEenhoorn

Een snackdoosje op maat van kleine handjes... dat is de Zoo snack cup van SKIP*HOP!

Het flip-top deksel houdt de snacks lekker vers en de flexibele flapjes zorgen ervoor dat kleine stukjes niet uit de snackdoos vallen, ook als het deksel open is. Vanaf nu is het gedaan met kruimels in de boekentas of mama's handtas!
Het handvat heeft een antislip grip en een gaatje waarmee je de snackdoos aan de verzorgingstas of kinderwagen kan hangen. Zo handig!  vrienden.

Inhoud: 222 ml.
Vanaf 12 maanden.
Materiaal: kunststof, BPA-, PVC- & ftalaatvrij

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.20.130.12
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP Eenhoorns
Inspiratie en stories