Duurzaam Spork vork/lepel

Een lepel en vork in één, handig om onderweg te eten

Staat: Nieuw product

Goodbyn

Is het een soeplepel, of is het een vork? Twee keer juist, het is de Spork van Goodbyn.

Super handig om mee te nemen in de Goodbyn lunchbox en het smullen alleen maar aangenamer te maken. Leuk hebbeding voor alle Goodbyn-fans!

2,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Het Spork van het duurzame merkje Goodbyn is zo ontworpen dat het perfect past in alle Goodbyn producten van de Goodbyn Hero, Goodbyn Bynto®, Goodbyn Small Meal, tot de Goodbyn Portions On-the-Go.  Gebruik de Spork als lepel om je fruitsla op te lepelen of als vork als je er vandaag een pasta slaatje in je Goodbyn lunchbox zit.  Is het al lunch-tijd?

Afmetingen: 13 x 4 cm

Materiaal: BPA-vrij plastiek

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser. 

Het Amerikaanse Goodbyn ontwerpt de coolste lunchboxen ooit. Gemakkelijk in gebruik en gemaakt uit gerecycleerd, stevig plastiek dat BPA- en gifvrij is. Hun producten zijn perfect om eens iets anders mee te geven dan die alledaagse klassieke boterhammetjes, dankzij de verschillende compartimenten en mogelijkheden. Geschikt voor alle leeftijden en helemaal voedselveilig. Lunchtijd was nog nooit zo leuk als met Goodbyn!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.54.53.50.085
Goodbyn is een Amerikaans lunchbox bedrijf voor kids. De Goodbyn lunchboxen hebben verschillende vakjes en zijn ideaal om je lunch in mee te nemen. Ze bevatten geen BPA’s en ftalaten, en kan je perfect schoonmaken in de vaatwasser. De Goodbyn lunchdozen zijn gerecycleerd, duurzaam en helemaal voedselveilig!