Afwasbaar en herbruikbaar snackzakje - Snack'n'Go - Kid Dinos

Staat: Nieuw product

Roll'eat

GB603

Dinomania bij de Kleine Zebra (263)

Voor je koekjes, fruitjes, nootjes, ... dit super tof en duurzaam snackzakje gebruik en herbruik je zo vaak als je zelf wil en komt elke dag van pas.

Het is compact, makkelijk schoon te maken, en voorzien van een knappe print... ideaal om elke dag te gebruiken, met je mee te nemen en nooit meer honger te leiden zonder je favoriet snackje bij de hand.

8,95 €

7,61 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SG-AN Dino

CollectieSnack'n'Go Kid
TypeHerbruikbaar snackzakje
KleurGeel

Afwasbaar en herbruikbaar snackzakje Snack'n Go Kid Dinos van Roll'Eat. Dit vierkant zakje sluit makkelijk met velcro, er past een koek, fruit of hele boterham in en het past perfect in je handtas of de boekentas van je kind. Er zijn verschillende kleurtjes beschikbaar en we hebben ook een foodwrap in deze kleur.

Afmetingen: 18 x 18 cm

Materiaal vuilafstotende buitenkant: 100% polyester - waterproof binnenkant: gelamineerd TPU, vrij van BPA

Gebruiksadvies: makkelijk proper te maken met een vochtige doek, mag ook gewassen worden in de wasmachines, enkel op koud programma.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Roll'Eat is een ecologisch merkje uit Spanje. Ze maken lunchtassen, herbruikbare snackzakjes en foodwraps die voor ons en onze planeet zorgen. Ze brengen creatieve en ecologische alternatieven om wegwerpverpakking te besparen, ecologisch te leven en slimmer te consuminderen met ook op je eigen gezondheid en die van onze aarde.#Reuse&Renjoy
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories