Kelly snackdoosje - 2 pack - Mr bear rose mix

Set van 2 super praktische roze doosje met berenoortjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2271

Picknick met Liewood (186)

Wat een handig snackpotje! En ze komen in een set van 2. De schattige Kelly Snack Cup maakt snacken gemakkelijk voor elke kapoen. Ook verkrijgbaar in andere mooie tinten, als is deze set ideaal voor pink-lovers.

28,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14100-2087-ONE SIZE-CU

CollectieKelly
TypeSnackdozen
PrintsMr bear rose
KleurRoze
Korting- 40 %

Set van 2 super handige Kelly snackdoosjes Mr Bear Rose Mix van Liewood. Deze snackdoosjes met schattige oortjes zijn voorzien van een flexibele opening, ideaal om een snackje - van druifjes tot koekjes - makkelijk te pakken, zonder morsen.

Materiaal: 100% silicone, onbreekbaar
Afmetingen: 4,5 x 11,6 x 12 cm
Onderhoud: vaatwasmachinebestendig tot 65°C • oven veilig • microgolfoven veilig • vriezer veilig tot -20°C • Voor gebruik in de vaatwasser of warm zeepwater wassen • Veilig voor contact met voedsel

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Picknick met Liewood
Inspiratie en stories