Prachtige Bamboe Lunchbox Bento - Lemon

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK220

Vaarwel plastiek! Hallo, Ekobo's bamboe bento lunchbox.

Deze doos uit biologische bamboe vezels is ontworpen voor snackjes en maaltijden onderweg - maar ze komt ook goed van pas als je thuis een hongertje hebt - binnenin zitten 2 vakjes die je kan verwijderen als je een sandwich in de doos wil steken: ze doen ook prima dienst als bordje of schaal voor nootjes, koekjes, fruitjes. Alles wordt mooi samengehouden door een bijpassende silicone rekker.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBento
TypeLunchboxes
KleurGeel

Stijvol snacken en lunchen, thuis of onderweg, dat doe je met deze de bamboe Leomon lunchbox Lemon van Ekobo. In de gele doos zitten 2 vakjes uit witte en grijze bamboevezels. Ook verkrijgbaar in andere knappe kleurtjes.

Afmetingen: 15 x 15 x 6,5 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf - geschikt voor warm en koud eten - voedselveilig - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2929130.44
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!