Knappe Bento brooddoos - Drops blue

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS107

Deze bento brooddoos van Petit Monkey is een echte aanwinst om je kleine kapoen een gevarieerde en vooral super lekker lunch te bezorgen, dag na dag, week na week.

Dankzij de vele vakjes en het bijpassend bestek blijft je lunch van elkaar gescheiden en kan je meteen aanvallen als het lunchtijd is. De zacht blauwe kleur en leuke druppelprint maken het plaatje compleet.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LB19

Bento Brooddoos Drops Blue van Petit Monkey. Deze handige brooddoos is voorzien van 3 compartimenten om je lunch te splitsen. Zo kan je perfect een sandwich of boterhammetjes meegeven, maar ook wat nootjes en tomaatjes zonder dat alles door elkaar geraakt. Makkelijk te openen en sluiten deksel met 1 klik. Komt verpakt in polyester tasje, met illustraties van Viola Zwang- van Delft.

Voor de liefhebbers: we hebben ook een bijpassende drinkfles in ons assortiment.

Materiaal: PP

Afmetingen: 21 x 14,5 x 6,5 cm

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser (enkel in het bovenste rek) op max 40°C - voedselveilig

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.56.5210.2
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!