Unieke lunchbox set - Portions On-the-Go

Verschillende formaten doosjes om je lunch gescheiden mee te nemen

Staat: Nieuw product

Goodbyn

Mmmmm, dat ziet er lekker uit. Iedereen zal zijn ogen uitkijken als jij aan tafel komt met je Goodbyn Portions On-the-Go set. Speciaal ontworpen om op een makkelijke manier elke dag een gevarieerde lunch mee te nemen, naar school of het werk.

De duurzame Goodbyn doosjes stapelen makkelijk, zijn helemaal gemaakt uit BPA-vrij plastiek en 100% recycleerbaar dus goed voor de natuur en je eigen gezondheid.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Vouchereco

Goodbyn Portions On-the-Go zorgen elke keer weer voor een veelzijdige lunch. Lunchen wordt alleen maar leuker met deze veelzijdige 4-delige set verkrijgbaar in verschillende felle kleurtjes. Perfect geschikt voor een gezonde lunch, sla met allerlei ingrediënten, een lekkere mix van boterhammetjes, stukjes groenten en fruit of een gezond (fruit)slaatje. Kijk op eigen risico naar de voorbeeldfoto's, honger verzekerd!

_

De GOODBYN Portions-on-the-Go set bestaat uit:

  • een Goodbyn doos van 1087 ml (17 x 17 x 6,5 cm) voor boterhammetjes of een salade.
  • een Goodbyn snackdoosje van 300 ml (7 x 14 x 5 cm) - past in de grote doos (zo hou je je lunch mooi gescheiden tot het etenstijds is.
  • twee kleine opbergpotjes van 77 ml (6,5 x 6,5 x 3,5 cm)

_

Materiaal: BPA-vrij plastiek, volledig onschadelijk en gifvrij - 100% recycleerbaar

Gebruiksadvies: alle Goodbyn dozen mogen in het bovenste rek van de vaatwasser.  Ook geschikt voor de vriezer en microgolfoven. Maak deze lunchbox set extra leuk en persoonlijk met de Goodbyn stickerset, ook deze zijn vaatwasbestendig.

 

Het Amerikaanse Goodbyn ontwerpt de coolste lunchboxen ooit. Gemakkelijk in gebruik en gemaakt uit gerecycleerd, stevig plastiek dat BPA- en gifvrij is. Hun producten zijn perfect om eens iets anders mee te geven dan die alledaagse klassieke boterhammetjes, dankzij de verschillende compartimenten en mogelijkheden. Geschikt voor alle leeftijden en helemaal voedselveilig. Lunchtijd was nog nooit zo leuk als met Goodbyn!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.517.570.215
Goodbyn is een Amerikaans lunchbox bedrijf voor kids. De Goodbyn lunchboxen hebben verschillende vakjes en zijn ideaal om je lunch in mee te nemen. Ze bevatten geen BPA’s en ftalaten, en kan je perfect schoonmaken in de vaatwasser. De Goodbyn lunchdozen zijn gerecycleerd, duurzaam en helemaal voedselveilig!