Grote Les Parisiennes pop - Constance

Grote Les Parisiennes pop - Constance

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ30144

les Parisiennes de Moulin Roty (13)

Constance is de moeder van alle andere meisjes uit Les Parisiennes, ze is dus al wat groter dan de andere poppen. Constance is elegant en weet alles over Parijs, zij zal je alle bijzondere plekjes en unieke boutiques van de Franse hoofdstad laten zien.

Deze elegante lappenpop is afgewerkt tot in het kleinste detail. Een pop voor het leven, ze komt ook in een prachtig geillustreerde doos van de hand van Lucille Michieli.

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642512

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Waan je in Parijs met de Les Parisiennes collectie van Moulin Roty

Constance is een lappenpop met rood haar die ze samengebonden heeft in een dot en een vrolijke strik. Ze heeft een mooie zwarte jurk met roze glitterstipjes en een wit gebloemde kraag aan en haar gele maillot maakt haar outfit helemaal af! Constance komt in een prachtig geïllustreerde jurk waardoor ze een geweldig cadeau is voor kleine modemeisjes.

Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
04800.6
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories