Haarlint - Fabienne

Prachtig elastische haarband, afgewerkt met fluffy rozet

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Schitterende accessoires van Souza for kids! (297)

De 'Fabienne' haarband is afgewerkt met een mooie rozet in bijpassende kleur als het haarlint. Een absolute musthave voor kleine fashionista's.

4,75 €

2,85 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : *

PersonageFee/Elf
TypeHaarbanden
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %

Naast een ruime collectie van verkleedoutfits en toebehoren, biedt 'Souza for Kids' ook een uitgebreid gamma van accessoires op maat van kleine girly's.Net als mama, smukt een kleine fashionista graag haar outfit op met leuke en hippe spulletjes.

De 'Fabienne' haarband is afgewerkt met een mooie rozet in bijpassende kleur als het haarlint. Een absolute musthave voor kleine fashionista's.

Lovely tip: Mooi te combineren met de romantische haarrekkers 'Fabienne'.

Geschikt voor prinsesjes vanaf 3 jaar.
Beschikbaar in 2 kleuren: roze en zacht blauw.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories