Handige set kommetjes - Grey/soft teal

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB166

Heeft je kleintje honger? Met deze turquoise en zacht grijze potjes kan je je baby in alle comfort te eten geven. Ze passen perfect in je hand en dankzij de handgreep heb je een goede grip, het deksel is ideaal om de hapjes even te bewaren.

Lekker makkelijk om groenten- en fruitpap zonder gedoe te geven, elke dag en overal.

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252007

CollectieEasy Feed collection
TypeBowls
KleurBlauw
Korting- 40 %

Handige set van 2 kommetjes Grey/soft teal uit hun Easy Feed collection met een ergonomische handgreep, ideaal voor ouders om hun kindje(s) op verplaatsing of gewoon thuis in alle comfort hun petatjes te geven.

Deze set bestaat uit 2 silicone kommetjes van 240 ml met bijpassend deksel.

Materiaal: 100% kunststof, bpa- en ftalatenvrij
Afmetingen: 13 x 10 x 8 cm
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser, microgolfoven (zonder deksel) en vriezer

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Skip, hop and smile! Easy Feed Collection De Easy Feed Collection van Skip*Hop is een smakelijk eetcollectie voor de kleine smulpaapjes . Deze collectie bevat heel wat handige tools om het eten van je kindje voor te bereiden, te bewaren en te voeden. Denk maar aan bewaardoosjes, kommen, bestek en veel meer. Allemaal in verschillende vormen, maten en kleuren. Nursery & Gear Collection Voor super leuke spullen in de kinderkamer kan je bij de Nursery & Gear Collection van Skip*Hop terecht. Deze collectie heeft alles in huis om van de kinderkamer een waar paradijsje te maken. Van vloerkleden en bedden tot slaapknuffels en nachtlampjes. Stuk voor stuk prachtige kamer accessoires. On-the-Go Collection Klaar voor je uitstapje? Met de handige tasjes van de On-the-Go Collection ben je helemaal gepakt en gezakt. Zo hebben ze leuke luiertassen, isoleertassen en verzorgingstassen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en fijne uitstap met het gezin. Skip*Hop badcollectie Voor de mini waterratten heeft Skip*Hop een geweldige collectie waarmee ze zich helemaal kunnen uitleven in bad. Van badmatjes en babybadjes tot badspeelgoed en bademmertjes . Badtijd wordt een stuk leuker met deze badcollectie ! Skip*Hop Play Collection Het is speeltijd! Geniet samen met je kindje van de leukste speeltjes uit de Play Collection van Skip*Hop. Speel samen op een geïllustreerd tapijt, geraak gefascineerd door de beestige mobieltjes en loop door het huis met een schattig kinderwagen. Play time is the best time! Zoo Collection Voor de dierenliefhebbers heeft Skip*Hop een complete verzameling aan kinderspullen met een leuke dierenprint op. Van schattig rugzakjes en tasjes tot super toffe drinkbussen en eetsets. Have fun!