Handige Tritan beker - Grow with your cup - Mosterd

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE203

Lekker drinken in stijl! Dit drinkglas heeft een leerzaam en stijlvol design dat mee groeit met je kind.

Leer het alfabet terwijl je leert drinken uit deze hippe kinderbeker. De giftbox bevat ook een mosterdgeel handvatten en sippy deksel met drinktuit, het perfecte cadeau voor een babyshower, een doop of verjaardag.

32,00 €

22,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20103008MUSTAR

CollectieKids classics
TypeBekers
KleurMosterdgeel
STOP/FINISTOP

Tritan beker Grow with your cup Mosterd van Design Letters is een fantastisch accessoire om lekker uit te drinken in verschillende stapjes, ideaal om het drinkmoment morsvrij te houden. Deze beker is valveilig en komt met 2 accessoires: een handvat met 2 oren en lekvrij deksel met drinktuit.

Door deze Design Letters Beker met afneembare accessoires groeit mee met je mini:

Stap 1: beker + drinktuit + bekergreep = om morsvrij te drinken ook al wordt de drinkbeker ondersteboven gehouden.

Stap 2: beker + bekergreep = ideale grip en tussenstap naar zelfstandig uit een open beker drinken

Stap 3: alleen de beker = eindeloos leuk voor kleuters, grotere kinderen, tieners of jezelf.

Bekijk zeker de hele Design Letters collectie, stijlvol en praktisch tegelijk.

Afmetingen glas: 7,5 x 7,5 x 4,6 cm

Materiaal: Tritan™ •  PP plastic met silicone ring • 100% voedselveilig en vrij van BPA, BPS en nare stoffen

Onderhoud: mag in de vaatwasser en het glas is ook microgolfveilig.

_

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.