Handpop Rover

Stoere poppenkastpop in de vorm van een gevaarlijke rover

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1034

Poppenkast spelen met HABA (5)

Een spannend poppenkastverhaal is natuurlijk pas echt compleet met een stoere slechterik.

De handpop rover kan deze rol met gemak op zich nemen met zijn boze blik en het pistool aan zijn riem. Hij zal iedereen doen beven van schrik.

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1306244001

CollectiePoppenwereld
TypeHandpoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Handpop Rover van Haba is leuk om mee te spelen in de poppenkast of achter de zetel. Nog leuker in combinatie met de andere poppenkastpoppen van dit fijne speelgoedmerk.

  • perfect voor het spelen van spannende avonturenverhalen
  • leuke aanvulling bij andere sprookjeshandpoppen uit het HABA-assortiment

Afmetingen: 30 x 12 x 10 cm
Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materiaal: polyester
Wasadvies: mag gewassen worden op max 30°C - niet bleken - niet stomen - niet strijken of in de droogkast steken.

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories