Herinneringsdoos - The Beginning of my life

Een magisch mooi geboortecadeau om te koesteren

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM057

Ferm Living kIDs (73)

Een nieuw leven is iets magisch en vanaf dat moment volgen de momenten zich, je zou ze het liefst van al in een doosje willen steken.

Wel dat kan nu: met deze wondermooie herinneringsdoos The Beginning of Life van Ferm Living. Een kostbaar object vol kleine doosjes in, envelopjes, katoenen tasjes en notitie-kaartjes om elke stap in het kostbare, jonge leven van een kind te bewaren en met veel liefde naar terug te kijken.

99,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70008

TypeHerinneringsdoos
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %

Unieke Ferm Living herinneringsdoos The Beginning of Life. Met kleine doosjes, envelopjes, katoenen tasjes en notitieblaadjes om elke herinnering te bewaren. Het doel van de doos is simpel: dit is een handige tool om elke stap in het prille leven van een kind vast te leggen, te bewaren en met veel liefde naar terug te kijken.  Maak ervan wat je zelf wil, er is ruimte genoeg.

Deze wondermooie doos bevat: een brief van de ouders aan hun kindje, een envelop voor de eerste haartjes, een katoenen tasje voor de eerste schoentjes, een kleine match-box voor eerste tandjes, een groeimeter om de lengte van je kind bij te houden, een tasje voor hun favoriete tutje en een matchbox om grappige quotes bij te houden en nooit te vergeten. In de box zit ook een papier om een afdruk van de handjes en voetjes te maken en met weemoed op terug te kijken, alsook een schriftje om dingen in neer te schrijven, gedachten, gebeurtenissen... alles wat je graag wil bewaren en onthouden.

Van onschatbare waarde, een wondermooi kraamgeschenk en uniek cadeau voor alle kersverse of toekomstige ouders.

Afmetingen: doos 25 x 7 x 18 cm
Materiaal: met katoen gecoated kartonnen doos en afwerking in goudfolie.
Inhoud: 21 verschillende elementen in karton, stof en papier.

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.270.080.190.7
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieur items met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het verhaal van Ferm Living Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen. Ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo. Wire Basket by Ferm Living De Wire Basket van Ferm Living is een absolute bestseller. En ook een echte musthave voor in jouw interieur. Deze metalen opbergmand komt in drie maten en verschillende kleuren, én kan je combineren met een matching houten deksel. Met dat deksel bouw je de opbergmand in een oogwenk om naar een trendy tafeltje. Mooi én multifunctioneel dus! Ferm Living kiDs Collectie Breng sfeer in huis met de Ferm Living kiDs Collectie ! In deze collectie vind je alles om de kamer van je kind nog wat gezelliger te maken: muurlampen, kussens, dekentjes, tapijten, bedlinnen, behangpapier en ga zo maar verder. Elke stuk is uniek en van hoogwaardige kwaliteit.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories