Een puur kraamcadeau om te koesteren ♡

01.08.2018

Ken je die Pinterest-quote: 'ik wil jou in een doosje doen. je beschermen tegen het leven ...' Als mama of papa weet je dat elk nieuw leven iets magisch en kostbaar is. Vanaf dat je zwanger bent en zeker na de geboorte volgen de speciale momenten zich één na één op en alles gaat zo snel ... Ferm Living speelde hier slim op in een brengt nu een prachtig product op de markt van onschatbare waarde, een wondermooi kraamgeschenk en uniek cadeau voor alle kersverse of toekomstige ouders. Hiermee kan je alles wat je nooit meer wil vergeten, de kostbare herinneringen, je gevoel en mijlpalen bij elkaar houden en in een doosje steken. En wat voor een pareltje is dat geworden!

the beginning of life box

De wondermooie herinneringsdoos The Beginning of Life van Ferm Living is een kostbaar object vol kleine doosjes in, envelopjes, katoenen tasjes en notitie-kaartjes om elke stap in het kostbare, jonge leven van een kind te bewaren en met veel liefde naar terug te kijken. Het doel van de doos is simpel: herinneringen bijhouden, fijne spulletjes verzamelen en elke stap in het prille leven van een kind vast leggen. Je kan het bewaren, later aan je hartendief cadeau doen maar vooral met veel liefde naar terug kijken.

De wondermooie doos bevat: een brief van de ouders aan hun kindje, een envelop voor de eerste haartjes, een katoenen tasje voor de eerste schoentjes, een kleine match-box voor eerste tandjes, een groeimeter om de lengte van je kind bij te houden, een tasje voor hun favoriete tutje en een matchbox om grappige quotes bij te houden en nooit te vergeten. In de box zit ook een papier om een afdruk van de handjes en voetjes te maken en met weemoed op terug te kijken, alsook een schriftje om dingen in neer te schrijven, gedachten, gebeurtenissen... alles wat je graag wil bewaren en onthouden.

ferm living memory boxferm living the beginning of life herinneringendoos kraamgeschenk uniek

haartjes bijhouden baby ferm living doosthe begging of life herinneringsdoos pasgeborene ferm living

Maak ervan wat je zelf wil, er is ruimte genoeg. Hou het bij, kijk erin wanneer je wil of geef het later aan je kind.

Ontdek dit prachtig geschenk The Beginning of Life hier