Kinder Zonnebrilletje Ourson - Almond Green

Staat: Nieuw product

Ki ET LA

Maak je mini summerproof en nog net iets meer cute dankzij deze stoere zonnebril met berenoortjes!

Dit made in France kinderzonnebrilletje met kleine oortjes op het montuur is 100% babyproof. De categorie 3 groene spiegelglazen zorgen voor stijl en een ultra trendy look, maar ook voor een perfecte zonnebescherming omdat ze 100% van de UV-stralen filteren en de oogjes van je baby zo perfect beschermen.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieSUN Ours'on
TypeZonnebrillen
KleurGroen

Zalige kinderzonnebril Ours'on Almond Green is het eerst model van Ki et La dat volledig in Frankrijk gemaakt is. Het muntgroene montuur maakt van elk kind een ster deze zomer! Deze Ki et La zonnebrillen zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 1 tot 4 jaar en verkrijgbaar in verschillende keuren. Het model is ergonomisch en druk niet op de slapen., aan de neusbrug of oortjes. De categorie-3 polycarbonaat bril glazen beschermen de oogjes voor de volle 100% tegen schadelijke UV-stralen.

Maten: 1-2 jaar en 2-4 jaar

Afmetingen Lenshoogte van 3,4 cm voor 1-2 jaar en 3,6 cm voor 2-4 jaar om de kwetsbare kinderoogjes perfect te beschermen.

Materiaal:

  • lichtgewicht, ONBREEKBAAR frame (TPEE) uit 1 geheel en gemaakt van een zachte plastic die niet irriteert, perfect geschikt voor de allerkleinsten.
  • Geen scharnier, dus geen risico op geknelde vingertjes of inslikken van kleine metalen onderdelen.
  • Komt met een zacht en comfy brilkoord en brillenetui.
  • Spiegelglazen van polycarbonaat met goudeffect in categorie 3: ideale bescherming voor deze leeftijdsgroep. 100% UV-filter: UVA, UVB, UVC.
  • De glazen van de Ki Et La brillen kunnen worden vervangen door corrigerende glazen. Vraag hierover meer advies aan je opticien.

_

Spelen, springen, lopen, dansen, ... het kan allemaal met de kinderbrillen van Ki et La. Sinds 2010 brengt dit Franse merk ons hippe maar vooral onbreekbare kinderzonebrillen die comfortabel zijn om te dragen, opvallen door hun innovatief design, licht aanvoelen en perfecte bescherming bieden tijdens de zonnige dagen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.078
Ki ET LA brengt ons een hele collectie kleurrijke en hippe zonnebrillen voor kinderen die de ogen van jouw kleintje optimaal beschermen tegen de zon en schadelijke UV-stralen. De kinderzonnebrillen hebben een innovatief design, zijn praktisch onverwoestbaar en zitten super heerlijk. Een echte zomer-musthave! De brilletjes hebben een anti- UVA , anti- UVB - en anti- UVC -filter, een anti-blauw licht filter die schittering verminderd en dikke brilglazen waardoor de ogen van je kinderen volledig afgeschermd worden. De baby modellen groeien helemaal mee met je baby, bestaat uit 1 stuk zonder scharnieren waar vingertjes tussen kunnen blijven stelen en dat is niet alleen handig maar ook een mooi voorbeeld van het vindingrijk design van dit merk. Helemaal hip zijn hun beeldschermbrilletjes, speciaal ontworpen om de ogen van kinderen te beschermen tegen schadelijk blauw licht van schermen en tablets. Stijl staat altijd centraal bij dit jong en fun merk uit Frankrijk. Het verhaal van Ki et La begon in 2010 met 3 jeugdvrienden die een nieuwe visie brengen in de wereld van kindermode en accessoires met een ultra-technisch gamma brilletjes, zonder dat ze hiervoor moeten inboeten aan stijl. Hun made-in-Paris designs zorgen voor kleur en stijl op elke zonnige dag en bieden comfort en veiligheid voor kleintjes vanaf de geboorte tot je tieners is huis hebt.