Kleine gereedschapskoffer - L'Atelier de Bricolage met 6 tools

Oerdegelijke koffer met 6 stuks gereedschap

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO051

Een tijdloos geschenk voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. In deze mooie, handige gereedschapskoffer uit hout zit alles om papa te helpen of eigen dingen 'te bouwen'.

Alles zit in een houten koffer die je makkelijk met je meedraagt.

34,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 710408

CollectieLes jouets d'hier - Il était une fois
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar

Moulin Roty gereedschapskoffer L'Atelier de Bricolage, voor kleine bouwers vanaf 6 jaar. In deze gereedschapskoffer zitten 6 stuks gereedschap om het te maken: een zaag, hamer, 2 schroevendraaiers, een meetlat en een potlood. Alles zit in een handig compact koffertje, makkelijk mee te nemen en alles mooi geordend. Ook verkrijgbaar in een grotere versie met 14 stuks.

Afmetingen: 30 x 12 x 5 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 6 jaar

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.61
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!