Grote gereedschapskoffer - L'Atelier de Bricolage met 14 tools

Oerdegelijke koffer met 14 stuks gereedschap

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO052

Zullen we het maken? Nou en of :-)

Met deze oerdegelijke gereedschapskoffer kan je echt aan de slag. Een tijdloos geschenk voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Alle tools zitten in een houten koffer die je makkelijk met je meedraagt om de klus te klaren.

59,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 710412

CollectieLes jouets d'hier - Il était une fois
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar

Moulin Roty gereedschapskoffer L'Atelier de Bricolage, voor kleine bouwers vanaf 6 jaar.

In deze degelijke gereedschapskoffer zitten 14 stuks gereedschap om het te maken waaronder een zaag, 2 hamers, een waterpas, 2 schroevendraaiens, een vijl, een tang, 2 meetlatten en een potlood. Alles zit mooi samen in een handig compact koffertje, makkelijk mee te nemen.

Ook verkrijgbaar in een kleinere versie met 6 stuks.

Afmetingen: 32 x 22 x 7,5 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 6 jaar

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!