Grote gereedschapskoffer - L'Atelier de Bricolage met 14 tools

Oerdegelijke koffer met 14 stuks gereedschap

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO052

Zullen we het maken? Nou en of :-)

Met deze oerdegelijke gereedschapskoffer kan je echt aan de slag. Een tijdloos geschenk voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Alle tools zitten in een houten koffer die je makkelijk met je meedraagt om de klus te klaren.

59,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 710412

CollectieLes jouets d'hier - Il était une fois
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar

Moulin Roty gereedschapskoffer L'Atelier de Bricolage, voor kleine bouwers vanaf 6 jaar.

In deze degelijke gereedschapskoffer zitten 14 stuks gereedschap om het te maken waaronder een zaag, 2 hamers, een waterpas, 2 schroevendraaiens, een vijl, een tang, 2 meetlatten en een potlood. Alles zit mooi samen in een handig compact koffertje, makkelijk mee te nemen.

Ook verkrijgbaar in een kleinere versie met 6 stuks.

Afmetingen: 32 x 22 x 7,5 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 6 jaar

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.