Kleurrijke set van 13 kaarsen - Happy Birthday

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU082

Let's party met Great Pretenders (34)

Hieperdepier, hoeraaaa! Deze set van 13 letterkaarsen vormen samen het woord 'happy birthday'. Ideaal om de feesttaart meteen af te maken, te versieren en de kaarsjes aan te steken zodat het verjaardagslied gezongen kan worden.

4,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97704

TypeKaarsjes

Great Pretenders set van 13 Happy Birthday kaarsen in mooie frisse regenboogkleuren, op prikkertjes zodat je ze makkelijk om je taart of cake kan zetten.  De verjaardagskaarsjes zitten mooi samen in een doosje en gemaakt van paraffine. Onmisbare decoratie voor elk verjaardagsfeestje!

Voor meer bijpassende feestdecoratie bekijk zeker de rest van de Let's party-collectie van Great Pretenders.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Annelies R.
  •  de 02/04/2020
Lekker kleurrijk en extra feestelijk om uit te blazen
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Let's party met Great Pretenders
Inspiratie en stories